Tulimaan Kennel
 
 

Tulimaan kotikennelissä Turun seudulla asustaa lapsiperheen parissa vauhdikkaita espanjanvesikoiria. Toinen kotoa löytyvä rotu on amerikankarvatonterrieri.

Koirat ja niiden kasvatus ovat minulle elämäntapa kunnioituksesta upeita koirarotujamme kohtaan. Tavoitteenani on hyväluonteiset ja terveet koiraystävät.

Biologina erityisen lähellä sydäntäni on rotujen geneettisen monimuotoisuuden vaaliminen ja luonneasiat. Tämä tulee esille myös jalostusvalinnoissani ja siksi pentuja syntyy tarkkaan harkituista yhdistelmistä.

Suuren mielenkiinnon kohteena minulla on eläinten käyttäytyminen ja luonteenpiirteiden periytyminen. Moni kasvateistani onkin päässyt mukaan tukikoiratoimintaan tai koira-avusteiseen työhön. Jokainen koira on kuitenkin jo kotikoirana tärkeä, rakas ystävä ja terapeutti omille ihmisilleen.

Päivitykset:

Dwelling Place - litter

Ethän kopioi tai käytä kotisivuilla olevia kuvia, kiitos!

______________________________________________________

Kerron mielelläni koiristani lisää, joten ota yhteyttä p. 050-5161978 tulimaan@gmail.com


Teen trimmauksia ja sirutan koiria (Suomen kennelliiton tunnistusmerkintäoikeudet) sopimuksen mukaan.

Sini Okko

Tulimaan kesäpäivää vietettiin 12.8.2017 Yläneellä.  Ensi kesänä taas uudelleen.

Dianan ja Steffen ESPANJANVESIKOIRAPENTUE: Dwelling Place-litter
HALUATKO TESTATA ENNEN PENNUN HANKINTAA KOTONASI ESPANJANVESIKOIRAA ALLERGIAN VARALTA? ONKO KOIRANHANKINTA VIELÄ KESKUSTELUN ALLA JA HALUATTE KOKEILLA, MILTÄ KOIRA-ARKI TUNTUU?

TULIMAAN KOIRAKAVERIPALVELU TARJOAA MAHDOLLISUUDEN VUOKRATA PERRO OMAAN KOTIIN MÄÄRÄAJAKSI. IHMISTEN HUOMIOSTA  NAUTTIVAN PERRO-TYTTÖ LILJAN KANSSA OLEMME SAANEET OLLA AUTTAMASSA JO USEITA PERHEITÄ. OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ.

LILJA